Entrada

Recepció dels materials; ja pot ser tant de la producció interna com d'arribada externa. Recepció de diferents tipus de productes i referències.

Classificació

Classificació de producte. Classificació automàtica a través de visió artificial, sistemes de sensors de detecció, lectura de xips, lectura de codi de barres, etc. o classificació manual. Monitorització de la traçabilitat des de la classificació de producte.

Emmagatzematge

Magatzem automàtic amb diferents línies de transportadors d'emmagatzematge. Entrada i sortida dinàmica de producte permetent diferents moviments simultàniament. Emmagatzematge de producte unitari o emmagatzematge per lots, depenent de les necessitats del client i la quantitat de referències. Traçabilitat de tots els productes dins el magatzem.

Entrada

Classificació

Emmagatzematge

Recepció dels materials; ja pot ser tant de la producció interna com d’arribada externa. Recepció de diferents tipus de productes i referències.

Classificació de producte. Classificació automàtica a través de visió artificial, sistemes de sensors de detecció, lectura de xips, lectura de codi de barres, etc. o classificació manual. Monitorització de la traçabilitat des de  la classificació de producte.

Magatzem automàtic amb diferents línies de transportadors d’emmagatzematge. Entrada i sortida dinàmica de producte permetent diferents moviments simultàniament. Emmagatzematge de producte unitari o emmagatzematge per lots, depenent de les necessitats del client i la quantitat de referències. Traçabilitat de tots els productes dins el magatzem.

Indexació

Preparació d'un lot de productes corresponent a la necessitat del client. Agrupació de diferents referències i quantitats segons necessitat.

Expedició

Sortida dels lots preparats a la zona d'indexació al moment que es requereixin i per l'ordre desitjat. Confirmació de l'entrega un cop realitzada.

Retorn

En cas de ser necessari; es pot retornar el producte a la part inicial del sistema o a qualsevol punt del procés desitjat.

Indexació

Expedició

Retorn

Preparació d’un lot de productes corresponent a la necessitat del client. Agrupació de diferents referències i quantitats segons necessitat.

Sortida dels lots preparats a la zona d’indexació al moment que es requereixin i per l’ordre desitjat. Confirmació de l’entrega un cop realitzada.

En cas de ser necessari; es pot retornar el producte a la part inicial del sistema o a qualsevol punt del procés desitjat.

Aplicacions

  • Línies de muntatge
  • Sector automòbil
  • Sector tèxtil
  • Bobines
  • Altres